Konferenslokaler

Samtalsrum/hörn finns att låna i lokal Öland. Vill man så kan man det boka för samtal liksom sammanträde.Det är till för några personer och när man vill ha lugn och ro.
Lokal FRÖSÖN är ett sammanträdesrum för ca 15 personer. Utrustad med hörselslinga, TV samt DVD och Whiteboard. Beläget på våning fyra ( vid SRF). Ett litet kök finns nära möteslokalen.
Dessutom finns lokalerna GOTLAND och ÖLAND där den första är utrustad med bildkanon (med VGA- och HDMI-kabel).Behöver man låna en dator för att använda projektorn så tillhandahåller kansliet en laptop. Upp till ca 13 personer kan mötas här. Finns på våning två (samma som Funktionsrätts kansli). Precis intill finns ett kök att använda. På denna våning finns vår fina nybyggda takterass där man kan sitta ute och ta en paus!Dessa mötesplatser kan bokas via telefon eller mejl till kansliet eller personligen i almanackan utanför varje rum.Skriv ALLTID i almanackan när ni har träff/möte. Det går bra att boka via telefon och e-post så ordnar vi det åt er.Detta är viktigt för statistiken för nyttjandet av våra lokaler. Tack på förhand!Kostnadsfritt för våra medlemsföreningar samt för våra samarbetsföreningar t ex Anhörignätverk, Pride.
Skip to content