Resultatet av enkäten idéburen sektor

Många av er har fyllt i en enkät som sändes till idéburen sektor i Kalmar län. Avsändaren av enkäten var
Idéburna Nätverket Kalmar län. Enkäten gav en bra bild av vad Idéburna sektor i Kalmar län kan erbjuda/hjälpa personerna från Ukraina med. Detta var en viktig kunskap inför mötet om Ukraina som Idéburna Nätverket hade med Region Kalmar län.

En förväntning som tydliggjordes i enkäten var att idéburen sektor önskar en väg in i Regionen för frågor som rör personerna som kommer till Kalmar län från Ukraina. Detta framfördes på mötet mellan Idéburna Nätverket Kalmar län och Regionen den 4 april och de var positiva till detta. I övrigt var det ett positivt och givande möte som ger ett bra avstamp inför kommande forum inom ramen för Överenskommelsen i Kalmar län. Denna Överenskommelse innebär ett strategiskt samarbete mellan idéburen sektor och Region Kalmar län.

Läs mer om resultatet av enkäten nedan.

Föreningsstämman 24 maj
Välkommen på Idéburna Nätverkets föreningsstämma i Påskallavik, PRO:s lokaler. Föreningsstämman (för medlemmar) och Stormötet (för idéburen sektor i Kalmar län) blir under kvällen den 24 maj. Vi återkommer med inbjudan men boka gärna kvällen i din kalender redan nu.

Resultat av undersökningen
Du kan läsa mer om resultatet av undersökningen här nedan. Det är glädjande att läsa att Idéburen sektor gör så stor nytta och dessutom i alla länets kommuner.

Idéburna Nätverket Kalmar län önskar dig en Glad Påsk! via Åsa