Lediga tjänster

Kanslichef 50% med placering i Kalmar
OBS! Sista ansökningsdatum har utgått – ett stort tack till alla som har ansökt!

Funktionsrätt Kalmar län är en politiskt och religiöst obunden ideell förening. Genom ett trettiotal medlemsföreningar representerar vi cirka 9 000 personer med funktionsnedsättning i Kalmar län.

Vår vision är ett samhälle där alla, oavsett funktionsvariationer, är fullt delaktiga och jämlika. Läs mer om oss på funktionsratt.se

I rollen som kanslichef är du den som leder, fördelar och samordnar arbetet vid kansliet och har personalansvar för sex personer. Kanslichefen arbetar på uppdrag av styrelsen och ansvarar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, likabehandling och för professionell hantering av frågor och ärenden hos kansliet.

Vi söker dig som har någon form av akademisk utbildning och flera års erfarenhet av personal- och arbetsledning samt erfarenhet av funktionshindersfrågor. Det är meriterande att ha kunskap/erfarenhet av hur arbetet i ideella föreningar fungerar.

Som kanslichef är du synlig och tydlig, du lägger vikt vid kommunikation, professionalitet och en hög grad av flexibilitet. Du är lyhörd, har en god analytisk förmåga och driver frågor framåt. Du ska ha ett strategiskt sätt att tänka och bidra till att verksamheten håller hög kvalitet. Därutöver krävs att du är en lösningsorienterad och handlingskraftig chef och en ledare som förstår vikten av och prioriterar arbetet med en god arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökande.